God Lights Our way


Zaterdag 6 januari: 3e bijeenkomst GLOW

Over de grens... met Moeder Maria

Ben je een jong volwassene tot 40 jaar en heb je behoefte om andere jonge christenen te ontmoeten en wil je meer weten over jouw katholiek geloof? Kom zaterdagavond 6 januari naar GLOW en laat je inspireren door de rust van aanbidding of door het actieve inhoudelijke programma met een bijzondere gastspreker.

Broeder Aldo Leone

GLOW-programma zaterdag 6 januari

19.00 – 20.00 uur: aanbidding in de kapel met gebed & gezang.
20.00 – 21.00 uur: Inhoudelijk programma in de parochiezaal (Elisabethzaal)

Keuze tussen een van beide uurtjes of beide natuurlijk.

Een bijzondere gastspreker bij GLOW

GLOW staat die avond in het teken van: over de grens...met Moeder Maria. Hiervoor hebben we een bijzondere gastspreker: broeder Aldo Leone van de Herauten van het Evangelie.

De speciale missie van de Herauten van het Evangelie

De Herauten van het Evangelie zijn een privaat genootschap van pauselijk recht, dat door de Heilige Stoel is goedgekeurd. De orde is onder meer bekend van het Maria-van-Fatima beeld. Zo is reeds een groot aantal parochies al bezocht door de Herauten van het Evangelie met het Pelgrimsbeeld van het Onbevlekt Hart van Maria. Ook helpen de Herauten in enkele parochies in Nederland bij catechese, doopvoo Wapen van de Herauten van het Evangelierbereiding en andere parochiële activiteiten zoals gebedsgroepen. Ook gezinnen en alleenstaanden worden bezocht met het pelgrimsbeeld van Onze Lieve Vrouw. De heilige paus Johannes Paulus II gaf de Herauten van het Evangelie de opdracht naar de gezinnen toe te gaan en hen toe te wijden aan het Onbevlekt Hart van Maria.

 

Waar

De HH. Laurentius- en Elisabethkathedraal in Rotterdam.
De ingang is aan de Robert Fruinstraat 36, aan de achterkant van de kathedraal.

 

Terug naar boven