Benefietactie Sint voor Kint

DOE MEE!

Iets extra's zoals een Sinterklaaskado zit er voor gezinnen met een krappe beurs vaak niet in.
Daarom willen we juist voor deze kinderen iets extra’s doen. Doet u mee?

Sint voor Kint is de jaarlijkse benefietactie van Serve the City Rotterdam met als doel geld op te halen voor Rotterdamse gezinnen met een krappe beurs, zodat zij ook een kado kunnen geven aan hun kinderen met Sinterklaas.
We nodigen u uit om mee te doen aan deze actie.
“Ik heb €25,- in de week te besteden. Met de bon kon ik voor mijn dochter een boek kopen dat ze heel graag wilde.”

Waarom?

In Rotterdam groeit 1 op de 4 kinderen op in een gezin met een inkomen onder de lage-inkomensgrens. Daarmee horen kinderen in Rotterdam tot de armste in Nederland.
Geregeld blijft er geen geld over voor nieuwe kleren, vakantie of  – een Sinterklaaskado.
Met onze benefietactie Sint voor Kint willen we deze gezinnen daarom een hart onder de riem steken en hun de mogelijkheid geven om een keer iets extra’s te geven aan hun kinderen.
Gezinnen die een kadobon ontvangen zijn daar heel dankbaar voor: Een moeder zei: 'Je kan je kinderen blij maken, en dat gebeurt te weinig – dat er iets over blijft om je kind blij te maken'.

Kom in actie! Doneer

Maak je bijdrage vóór 20 november over. Dit kan met een donatie via iDeal of door het bedrag te storten op rekeningnummer NL81 INGB 0000 5434 11 t.n.v. Stichting Samen 010 o.v.v. Sint voor Kint (ANBI erkend).
Alle giften die binnenkomen voor Sint voor Kint worden volledig gebruikt voor de aanschaf van kadobonnen. 

Voor gezinnen die het niet breed hebben is het heel bijzonder en waardevol om als ouder een keer iets extra's te kunnen geven aan je kind. Doe je mee? Namens de ouders en kinderen: ‘Bedankt!’

Alvast bedankt

Diaconiegroep
31-10-2019