Eigen e-mailadres voor parochiebestuur

Het parochiebestuur voelde steeds meer behoefte een eigen centraal e-mailadres te hebben.
Dat e-mailadres is er nu: parochiebestuur@kathedraalrotterdam.nl

Voor het bestuur is het niet handig dat mail voor het parochiebestuur bij één bestuurslid terechtkomt en deze de berichten (soms een hele correspondentie) moet doorsturen. Ook is het niet wenselijk e-mail voor het bestuur via het secretariaat te moeten ontvangen. Immers, eerst moet een e-mail bekeken worden om te bepalen voor wie deze bestemd is. Dit geldt met name voor vertrouwelijke e-mails, denk bijvoorbeeld aan een aanmelding voor een vacante bestuursfunctie.

Het e-mailadres is natuurlijk niet alleen bestemd om e-mails te ontvangen, maar is uiteraard ook zeer geschikt om namens het parochiebestuur e-mails te kunnen verzenden, bijvoorbeeld een uitnodiging aan de vrijwilligers voor de vrijwilligersdag.
Daarnaast is het voor extern gebruik beter: de ontvanger weet dat hij te maken heeft met het parochiebestuur en niet met een eenling uit de kerk.
Natuurlijk kunt u het e-mailadres ook gebruiken voor als u een vraag, idee of opmerking voor het bestuur heeft. Het parochiebestuur streeft ernaar binnen een week te reageren.

Het e-mail adres is niet bestemd voor: dagelijkse zaken als misintenties, aanvragen van doopsel of ander informatieve vragen over de parochie. Als u niet goed weet waar u met uw vraag of opmerking terecht kunt, dan kunt u daarvoor het centrale e-mailadres kathedraalrotterdam@planet.nl gebruiken. Overigens zal het secretariaat ontvangen e-mails die voor het bestuur bestemd zijn, natuurlijk gewoon doorsturen naar parochiebestuur@kathedraalrotterdam.nl.

 

 

 (ghf : 13-03-2017)

 

Afdrukken E-mail