Privacy verklaring

Dank dat u zich wilt aanmelden bij Parochie Laurentius & Elisabeth. Als u een account aanmaakt, gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden van Parochie Laurentius & Elisabeth. In deze voorwaarden leggen we u uit wat u met Parochie Laurentius & Elisabeth kunt doen, waar u op moet letten als u een account aanmaakt en welke persoonsgegevens Parochie Laurentius & Elisabeth hiervoor verwerkt.

In het kort heeft Parochie Laurentius & Elisabeth voor u de volgende voordelen:

Parochie Laurentius & Elisabeth verwerkt persoonsgegevens op een zorgvuldige en veilige manier in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens en met ingang van 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Verwerkingsverantwoordelijke 

Secretariaat Parochie Laurentius & Elisabeth
Mathenesserlaan 305
3021 HK Rotterdam
+31 10-4772752

Uw gegevens

Bij het registreren van uw account vragen we u om een aantal persoonlijke gegevens in te vullen. We hebben deze gegevens nodig om het gebruik van Parochie Laurentius & Elisabeth mogelijk te maken. Daarnaast helpen ze ons om u beter van dienst te kunnen zijn.

Als u een account aanmaakt, geeft u Parochie Laurentius & Elisabeth toestemming om de gegevens op te slaan, te gebruiken voor administratieve doeleinden .

Categorie├źn persoonsgegevens

Parochie Laurentius & Elisabeth verwerkt de volgende categorie├źn van persoonsgegevens:

    geslacht
    voor- en achternaam;
    adres (straatnaam, huisnummer, postcode en woonplaats);
    geboortedata en -plaats;
    e-mailadres


Parochie Laurentius & Elisabeth gebruikt de persoonlijke gegevens voor geen ander doel dan beschreven in deze voorwaarden.

Ontvangers
Parochie Laurentius & Elisabeth deelt jouw gegevens niet met derden.

Wijzigen
Parochie Laurentius & Elisabeth kan de inhoud van deze voorwaarden wijzigen. Bijvoorbeeld als we nieuwe diensten aan Parochie Laurentius & Elisabeth toevoegen waarvoor andere voorwaarden gelden. Als we iets wijzigen, laten we dat uiteraard aan u weten.

Voor het inzien van uw gegevens neemt u contact op met: Parochie Laurentius & Elisabeth

Vragen?

Hebt u na het lezen van deze voorwaarden nog vragen? Neem dan contact op met ons.

Parochie Laurentius & Elisabeth vindt het belangrijk om uw gegevens goed te beschermen.

Deze werkzaamheden worden door het secretariaat uitgevoerd.

Afdrukken E-mail